Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min terapeut


Efter en lång väntan fick jag äntligen dig
Som min KBT terapeut, vilken tur så säg
Du gav mig en pushning åt rätt håll 
Jag över mitt köpberoendet fick kontroll
Tack att jag fick just dig som mig hjälpte
Just i rätt tid, innan jag mig själv stjälpte 
Du är rak, ärlig och proffsig som få
Tillsammans har du fått mig att mitt inre nå
Jag har fått en energi av att vilja försöka
Jag börja ej med att varken droga eller kröka 
För det hade lätt för mig kunnat blivit så  
Jag vill ej bli bitter utan jag vill bra må
Du kan läsa av mig och förstå utan ett ord
En vis själ du är, grundad som moder jord 
Jag vill lära mig få känslan av att duga
Ett första steg dit var att sluta ljuga 
Att jobba med sig själv gör man livet ut
En dag kommer jag vakna med ett glädjetjut
Möjligt är det nu när jag jobbar hårt
Att inte ge upp även då det är svårt 
Vara glad för det jag har och se all kärlek
Ej bara sorg eller tänka på dom som mig svek 
Jag har en uppgift då jag sköter din skylt
Uppdraget har jag ej ännu helt uppfyllt
Jag ser fram emot varje gång vi ses igen 
När terapin är över skulle du vilja bli min vän?
För en ängel är det sällan man träffar på
Talar av erfarenhet jag kan det fastslå 
Du är mitt stöd mellan gråten och skratten
Att dig fått lära känna är den största skatten 




Bunden vers (Rim) av Kaffedivan
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-27 00:11



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack för feedback. Vissa människor är verkligen underbara.
2020-01-06

    ej medlem längre
Det var en psykoterapeut som var bipolär, hon var den första som äntligen förstod andras lidande. Inte dom överpriviligerad som aldrig tagit ett piller i hela sitt liv (mycket handsprit tar dom dock). Hon räddade mig. Och försvann sen. Ville ha mig för sig själv, fast hon var gift och allt. Det pekar jag på tvillingen i venus, en av mina stjärntecken, som att skylla på. Eller så var hon bara så. Men räddade mig. Skrev en hel uppsats om mig, frågade ut min mor hur hon mådde innan jag föddes till och med. Fantastisk människa.
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan