Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På kärlekens grav



Jag gav bort
mina ögon och öron
och
Levde i ljudlöst mörker


Det kom andra vägar
och
Andra människor

medan

Trädet med sina rötter
i själens djup
Var planterat


På kärlekens grav
vissnar blommorna
Hörde jag
från dina läppar


Men jag sa:
Gråt inte för min skull
det är bara
min kropp
som ska vandra

Min själ
ska stanna hos Dig
för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1028 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2019-11-27 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt lägger du dina ord här, fyllda av känslor..
2020-01-28

  Solstrale VIP
Skickligt diktat och i orden tecknat!
2019-12-10

  Kungskobran VIP
Fint
2019-12-09

  mare VIP
Sparar denna
talande fina dikt
2019-12-09

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Både berörande och vackert...hoppet finns där...
2019-12-02

    ej medlem längre
Vacker text
Bra skrivet
Både sorgsen och djup
2019-11-27

  SvartPortal
Rakt in i själen
2019-11-27

  AndLou VIP
Kärleksfullt och mycket vackert
2019-11-27

  Klaus Peter Jensen
Hej Sladjana Et vackert dikt om forbindelsen med nogle få mennesker, som jeg mere og mere mener er evig. Jag tyckar också at dit dikt er kreativt og med en fin komposition og inspirerende at læse med venlig hilsen Klaus
2019-11-27

  Lidde
Så vackert !!
2019-11-27

  Lena Själsöga Keijser
vackert med din milda vackra stämma målar du vissnandet
det vissnande vi kan följa i årstidernas visdom

oändligt vackert
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic