Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V. Det som består

Men hon vet
i sitt hjärta
att de alltid kommer
att älska varandra.
Ty hon är han
och han är hon
då deras själar
är sprungna ur en.

Och var hon än är,
och var han än är,
är kärleken det som består.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-27 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP