Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att få va fri

Tänk att få va fri...
o kunna göra vad man vill.

Tänk om man var en fågel...
Då kunde flyga vart man vill, när man vill.
Bara segla runt i luften och titta ner på alla
på marken.

Det hade varit en skön känsla att kunna flyga.
Att få känna luft under sina vingar.
O låta alla tankar få sväva fritt runt
mig medan man seglar i himlen.

Tänk om man hade kunnat få vara fri...
Fri som en fågel...
Då hade jag flugit långt bort,
ja kanske till fjärran land...

Ja, tänk om man hade fått vara fri...
Fri som en fågel...

//Annie 2006-07-02




Fri vers av Hannie
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-07-02 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie