Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flockinlockaren



Jag bor på det luftslott som inte slår
men mjukpulserar,
jag tror på de strängar som inte snår
men eleverar.

Har ditt hjärta gått i stå?
Har du vrängt kring varje vrå
men funnit föga?
Vill du trötta trådar trå
genom blickar vävnadsblå
i brunnet öga?

Låt din isintensitet
härma hettans harmhårdhet
mest som en gäst.
Annanmansanonymitet
lockar flockidentitet
hos hon härnäst.
Eller är det bästa blott
vänta vid sitt mittluftslott?













Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP