Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetsångersånger



Det myllrande, mumlande livet är mitt
mot pannlob, att globen förtära,
allt tumlande, rumlande givet är fritt
så fjärrande, ändå så nära,
med myggan, med bygden, med heden är vi -
med ovan, med nedan, med leden förbi
som vindlar mot hindren, att sätta oss fri
i apati.

Och kanske är alltet och intet för stort
och kanske är måstet ett annat än bort
men snart snurrar leden mot frihet förbi
till apati.























Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-30 00:24



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Hej
Jag skriver själv för att vända något som känns tungt till något annat, men då jag läser denna ger den mig verkligen ånger... Vill gärna läsa något mer, känner att den är för kort. Det finns något mer därunder...Önskar en fortsättning..Kan man få det?
Rim och rytm är perfekt!
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP