Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag skriver är lätt

inte slöläsa poesi
då går den lätt förbi
det gäller att vara vaken
annars kan man missa hela saken

det jag skriver är lätt
jag kan inte skriva på nåt annat sätt
min poesi är rätt ordinär
för att inte säga elementär

jag ägnar mig inte åt obegriplig skit
sån som en och annan skriver med flit
för att bland "förståsigpåarna" bli populär -
nej ingen mumbo jumbo här

hux flux poet jag är vorden
helt hämningslöst leker jag med orden
mitt mål är att beröra, roa och underhålla
utan att nån degenerering av poesin förvålla




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-01 13:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Pekoralen i mitt hjärta
beskriver kärlek sorg och smärta
längtan och trängtan
är en viktig ingrediens
den ger extra essens
Med dessa ord blir man populär
på sajten här

2019-12-02

    Orkiden
Haha...ja, döma är du bra på och hylla er själv var ju märkligt...
Jag skriver lätt, men det är ur varje betraktares ögon att avgöra.
För mig blev det här, obegripligt än begripligt och inte lätt...
2019-12-01

  Staffan Nilsson
Entartete Poesie?
2019-12-01

    ej medlem längre
Vad är obegripligt skit? Jag har aldrig läst något här jag inte begripit. Mumbo jumbo har jag inte heller lyckats stöta på. Det är stora ord från dig som dömer ut poesi som inte passar dig. För mig handlar poesi om att måla tavlor med orden, det tycker jag inte du har lyckats med här. Grötrimmen kan du dock få en eloge för. Glöm inte kanelen.
2019-12-01

  Annie b'larsson VIP
Hur är den poesin? Den obegripliga..?
2019-12-01

    Lars J
Tredje versen är klockren och beskriver stämningen på poeter.se nu där flertalet (inklusive mig själv) inte läser speciellt mycket här utan bara vill höras och synas.
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP