Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vandrar i en öken

Jag vandrar i en öken
och letar en oas

De taffliga försöken
snart väntar gam kalas

Då ser jag fyra palmer
men vatten framförallt

Men när jag börjar dricka
är vätskan bara salt

Inferno kris
inferno kris
aldrig något paradis

Jag vandrar i sibirien
i bitande köld

Pälsen och mössan
är min frostiga sköld

Jag klafsar över granar
som stormarna fällt

Men finner jag ej liv snart
så dör jag utav svält

Då får jag se en by
lite till nordväst

Men när jag kommer fram
är den drabbad utav pest

inferno kris
inferno kris
aldrig något paradis

Jag sitter på en flotte
mitt skepp har förlist

jag hungrar efter mat
och letar paradis

Då får jag se en ö
där grönskan är brutal

Men på dess vackra strand
står mången kannibal

Inferno kris
inferno kris
aldrig något paradis





Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-01 23:18



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag ler igenkännande. Livet är en enda lång kris!
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant