Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klöv

Solen gryr.
Natten flyr.
Hjärtat gnyr.
Likt en martyr.
Utsätts vi för tortyr.
Allas blickar skyr.
Det är ingen som sig bryr.
När allt är nära att gå överstyr.
Befinner man sig kring en myr.
Som gör världen obskyr.
Skammen ligger och pyr.
Nu tillåts ingen halvmesyr.
Ditt val är det du som styr.
Så finn din själs fyr.
Innan samvetet klövs från allt du avskyr.




Bunden vers (Rim) av Eros Elton VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-12-01 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP