Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

 

 

Kairo brinner på avstånd och himlen bär lustfyllda slöjor på sina axlar. 

Saharas öken leker med pyramider och labyrinter vilseleder mitt inre.

Du kysser mjukt mina ögonlock och målar mina kinder röda. 

"..och jag tänker, jag vill, jag vill, jag vill...."

Köttslig begärelse framkallar en annan sida av ditt inre. 

Hårt drar du mig intill och änglaröster hörs någonstans långt borta. 

Mina läppar är förseglade och yr blir jag när du sänker ditt huvud till min byst.

Du når fram mellan olika tyger och biter sådär lagom hårt för att jag ska falla djupt, djupt, djupt...

Ivriga händer letar sig fram hårt, bestämt och det är nu andningen spränger himlavalv och jag tar emot allt du vill ge.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-02 00:22



Bookmark and Share


  Quasimodo
En härlig text med så mycket värme, närhet och lust att jag nästan glömmer att andas!
2020-05-03

  Lars Hedlin
Full av liv som stormar runt i känsla
2020-01-12

  aol
Underbart tränger dikten skickar lustan upp till ytan där den briserar vilt och lekfullt,
2019-12-04

  petter rost
Oj Genni, här tecknar du bilden av lust som – lust! Och du gör det så oerhört fint och innerligt, utan att ta till nåra sedvanligt förekommande storsläggor. Det är faktiskt som i vördnad du framställer lusten, som just då den verkligen är lust – fysisk, innerlig, själslig.
2019-12-02

  lodjuret/seglare VIP
En sådan underbar bild. Byst med människor är det i december månad på gator och torg. Men långt från ett sådant vimmel, står längtan till tvåsamhet och äventyr under en ljust blå himmel, en mer än bara tänkt sol, som lyser över textens fina darr liksom i fjol, då om natten månens milda sken... (säg är det inte dags att somna snart?)
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP