Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barbariskt rampljus

Samtidigt så lämnade jag mig själv
i något slags
barbariskt rampljus helt
ensam

jag lämnade mig själv och
befall
mig att leva idiot och känna
extra och känna extra och känna
lukten av svag och var och äckel och död

måste överleva för att avnjuta den ljuva doften igen.




Fri vers av kalles
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-12-02 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles