Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill grönska igen

Jag vill grönska
Bli ung på nytt
Känna saven
i mina ådror

Om Livets
vatten vore
min dryck
kunde jag
blomma ut
igen

Nu är jag
långt nere
begraven
bultandes
under isen

Hör mig
Jag vill
Grönska
Igen




Fri vers av Seasons VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-02 16:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
på våren alla ska grönska igen..
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP