Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekrusning

Minnet är såret
tankarna salt
Många bilder
vilket är sant?

Borde jag prova,
borde ja be?
Borde jag gråta
eller snarare le?

Så många frågor
Inget svar finns kvar
Stora tankars vågor
Förstör alla andra dar




Bunden vers (Rim) av Mille J.
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-12-02 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mille J.