Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minut till

Jag uppför mig konstigt
Jag ligger eller sitter still
Finns det något som jag vill?
Att återvända tiden, till april

Då var tiden vår,
vi tittade på varandra
och hoppades på nästa år
Skit samma, de andra

Hör mig nu
Jag talar ärligt
Förstår du?
Din för evigt

Jag saknar dig
och enkelt vill
vara med dig
en minut till




Bunden vers (Rim) av Mille J.
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-12-04 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mille J.