Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta tankar

Ljus långt borta ser jag nästan inte
Jag hör bara viskning av det trötta sinnet
Att bevis saknas, det är inte ett problem
Svarta tankar tar hand om allt

De spelar med mänskans tvivlar och rädsla
Låter ingen tid för att ta reda på nåt
Att bevis saknas, det spelar ingen roll
Svarta tankar tar hand om allt

För många tillfälligheter, för många frågor
Ett litet misstag räcker för att bete sig kallt
Att bevis saknas, det betyder inget alls
Man har svarta tankar och de löser allt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mille J.
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-03 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mille J.