Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stående i mörkret

Mörkret kramar mig starkt
Jag står här på min sista vakt
och tänker på dig

Som en tyst sång i konstig takt
Alla ord som min älskade sagt
vibrerar inuti mig

Jag tänker på dig väldigt ofta
Mina armar är dock för korta
för att nå dig

Det kommer säkert att kosta
att hålla mina djupa känslor låsta
så att de inte förstör mig

Bara tiden kommer att visa
hur länge jag måste krisa
och älska dig




Bunden vers (Rim) av Mille J.
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-12-16 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mille J.