Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Kurdt


Nirvana

Genom min smärta når jag mitt mål
Att misslyckas är att lyckas
Pappret skär djupt
In i mitt kött
Inte djupare än tanken går
Genom min vers
Når jag ett öra
Som inte vill höra
Genom min melodi
Blir min smärta hennes njutning
Hennes lyckande
Var mitt misslyckande
Luktar jag inte lite tonåring endå?
Nirvana .




Fri vers av IQ
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-02 18:19



Bookmark and Share


  nettus
jag tycker din text är bra,,kärlek är smärta..(endå)stavas med ä...kram nettus
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ