Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V,V,V...

VATTENFÅRAN VINDLAR VACKERT
VENEDIGS VATTENMASSOR VANSKÖTS
VILSNA VANDRAR VÄSTERUT
VIRILA VETTVILLINGAR VANVÖRDAR
VILDA VIOLER

VANTARNA VÄRMER
VISSNANDE VIDEUNGAR
VANMAKTENS VÄNTAN
VÄSTERHAVETS VRAKGODS
VAKNANDE VÄN

VRESIGA VIKTIGPETTRAR
VÅT VALLMO
VANDALISERAD VAPENGÖMMA
VASSENS VÄXTKRAFT
VINNANDE VITTERHET...

Er Bohem




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-03 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP