Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembertävlingen


Frost

 

 

frostig morgon randas

friska luften andas

 

froststjärnor på fönster

bildar vackra mönster

 

gräsmattan bäddats in i filt

frostrosor så skirt och milt

 

naturen målar vacker tavla vit

det är en återkommande rit

 

snart Kung Bore sin visit gör

med frost i skägg och sitt humör

 

det är en sträng och bister herre

det finns ingen annan som är värre

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-05 12:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Riktigt känner Kung Bores vassa tänder när jag läser din dikt!
2019-12-05

  Bodingen VIP
Brrr frostigt värre
2019-12-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint rimmad decemberdikt! Lycka till!
2019-12-05

  ULJO
Fint. Lycka till
2019-12-05

  Feliaxel VIP
Vacker vinterdikt
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP