Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


New York

Så kom jag hit igen
Tredje gången
Ännu en gång i december
Däremellan på sommaren
Massa ljud
Sirener
Och tutor
Prat, skratt och skrik
Försäljare och stackars hemlösa
Turister, massa turister
Stora färgglada skärmar
Time Square
Tunnelbanan med snabba tåg
Vackra Frihetsgudinnan
Skyline - så häftigt !
Så många coola byggnader
Massa god mat, cola och öl
Och vad trevliga alla är!
Åker jag hit fler gånger?
Absolut!




Fri vers av MissCaylin
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-12-05 14:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var där det började.
Med Ramones.
Men jag hatar USA. I alla fall.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin