Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lussekatter

Bakar lussekatter många
Ja det blir rader långa
Doftar gott




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-05 16:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Tycker jag känner doften
2019-12-09

  M.Eta
Ser onekligen goda ut!
2019-12-07

  AndLou VIP
Alla sorters saffransbröd är en klar favorit!
2019-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Jag ser på lussekatterna och tycker jag känner den karaktäristiska doften av saffran!
2019-12-05

  Öknens Ros VIP
Mmm....så gott!
2019-12-05

  alicja lappalainen VIP
VÄLSMAKANDE HAIKU..
2019-12-05

  ULJO
Blir sugen på Lussekatter
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP