Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns de nerbrända städerna


De mördade offren
De våldtagna kvinnorna
Barnen som dog av hunger
Barnen som dog av törst

Jag minns
Skrik
Tårar
Smärta

Jag minns Allt
Som jag gärna vill glömma

Minnena trycker mig …

Jag minns
De glada dagarna
och
Allt som varit
före
De nerbrända städerna
före
De nerbrända själarna




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1152 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2019-12-06 13:24



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Mycket stark dikt.
Gör ont i själen att läsa.
2021-02-18

  Fjellhuldra VIP
Mycket stark dikt.
Gör ont i själen att läsa.
2021-02-18

  Solweig Jansson VIP
Kan bara ana fasan av att uppleva krig ! Ibland är det omöjligt att förstå mänskligt handlande ! Har alltid undrat över att destruktiva krafter kan vara så framgångsrika medan uppbyggande och kreativa krafter motarbetas - det gynnar ju ingen ! Din text är vacker och stark !
2020-02-27

  Göran P Rödholm
Stark, brännande text.
2020-02-15

    ej medlem längre
Starkt berörande..
2020-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen som förföljer...starkt skrivet...
2019-12-10

  Elaine.S VIP
Det finns alltid ett före och ett efter men situationerna kan vara så olika. Stt minnas dina minnen måste göra så tröstlöst ont. Blir berörd av dina ord.
2019-12-07

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-12-07

  Blåmes
Otroligt gripande. En ofattbar sorg men också en källa till hela registret av känslor. Du berör som alltid på djupet.
2019-12-06

    ej medlem längre
Starkt!!!
2019-12-06

  Håkan Grapenfalk
mycket stark text, svår att värja sig emot
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic