Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör på beaten

Hör på beaten värsta skiten
sicken gungig form

Som en dyning på atlanten
när det blåser storm

Äta sova skita dö
det är vår levnads lott

peta aldrig på ett frö
då blir det inga skott

För min hjärna är som jordgetings svärmen
det är då som jag sätter mig vid skärmen

Och trummar med den fjärde kanalen
så det dundrar i hela lokalen

Och det är inte ironi
med glimt i ögonvrån

för jag är stöpt i ironi
och livet är ett hån

När sorgen inte finner tröst
då bjuder den till dans

Om dagen bor den i mitt bröst
om natten ingenstans

Saturnus ringar börjar cirkulera
så fort jag startar med att komponera

Min tanke går i ljusets hastighet
och tar mig till en gladare planet

Där tankar jag inspirationen
och laddar hela jävla kanonen

Och smäller så planeter ändrar bana
och hamnar i en andlig nirvana




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-07 00:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var både rolig och välkryddad med olika spår
av sött och salt
rimmet sitter som ett smäck
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant