Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandar och ger

Ny beat ny skit ny frisyr
basgång med lite garnityr
sätter fyr
På hjärtats alla fyra kanaler
och tuggar som Tahitis kannibaler
spottar lite nya adjektiv
lika vassa som en nyslipad kniv

Sätter spinn på hela planeter
och brinner lika hett som kometer
är det nybäddat för en katastrof
man behöver inte vara filosof

Det fattar även apan i buren
att varför ska man strida mot naturen
det liksom bara gör man ibland
när man bygger huset på sand

Det är bäddat för en katastrof
man behöver inte vara filosof

vad var det du ville ha sagt
metaforen är lite abstrakt
tänka lite mera konkret
och ta livet av hela vår planet

Jag är en liten joker
som bara står och ler
mej kastar man åt sidan
sen blandar man och ger

Lika spröd som torra krutonger
och sankte per tar inga rikskuponger
det är färdigbokat för en trappa ner
där han med horn och svans står och ler




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-07 09:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
här var det fart och fläkt
en sällan skådad jäkt
efter julefriden
snart är den ändock liden
det där med horn och svans
finner du nog någon annanstans:)
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant