Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är andra tider nu

Sådant som tidigare var ett kvinnojobb

har nu övertagits av invandrarna

Tänker på en tid sextio år tillbaka

när en massa kvinnor satt på rad

vid en lång disk på Posten Stockholm 1

och där expedierade kunder

övervakade av en manlig chef

sittande med hökblick över dem

Nu är det invandrare som i en liten disk på ICA

eller i ett litet skrymsle i en tobaksaffär

expedierar kunder med paket och andra försändelser

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-07 13:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
För att ej tala om alla
De chaufförer i bussar
Och taxi!

2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP