Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det jul! - Haiku

 

 

julruschen börjat

mänskor skuffas och knuffas

ingen hänsyn tas

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-07 13:49



Bookmark and Share


  ULJO
Julstress. Inget att stå efter.
2019-12-09

  Bodingen VIP
Stressar ihjäl sig för att få julefrid...
2019-12-09

  Kungskobran VIP
Gömmer mig på landet
2019-12-08

  Per Drysén
Kommersialiserad tidpunkt
2019-12-08

    Lena Staaf VIP
Så sorgligt...är det så vi vill leva? Du har fångat det fint i din haiku!
2019-12-07

  bohemen VIP
Det viktigaste med julen är ju inte prylarna, utan den fridfulla gemenskap den kan samla oss kring...!
2019-12-07

  Koloristen
Julen är i allt beklaglig. Ingenting annat.
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP