Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg

Regnet forsar

ner för mina kinder

rakt ner mot mina tår

fyller golvet

till en oändlig bassäng

av sorg.

Som är svår att stoppa.




Fri vers (Prosapoesi) av Feliciaspoesi
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-07 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi