Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofelia

jag har kommit
till den oheligaste av platser
där jag kan se dina bilder, dina skripter, dina strapatser
och inte känna någonting

säg mig, var det bättre förr?
när jag grät i min kaffekopp efter din sfär
en på öppen vid lämnad dörr
för dig att krypa tillbaka in genom

säg mig, saknar du mig alls?
jodu dra en vals
om hur jag inspirerade dig att gå i grund
dra en visa
en sirensång
hår som rutten tång
på ytan

ofelia gråter inte efter nån.




Bunden vers av 8mic
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-12-08 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8mic
8mic