Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta ett foto

hej min kära det har gått en evighet
sen jag blev bet
på dina trollkonster

jag har gått i dina fotspår
förstått saker jag inte förmår
att upprepa här i civiliserade sällskap

min själs vandring till ett mecca som aldrig nås.

men vad vet dem om vår värld?
nackspärr, pill, piller, skapa
vad finns det kvar av oss sen--
vem bryr sig vi har blodig konst kvar
en riktigt konstnär

bryr sig inte om mat
bryr sig inte om dem de lämnat kvar
om den totala förödelsen

och jag vill vara fucking michelangelo.




Fri vers av 8mic
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-12-08 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8mic
8mic