Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har älskat på helt fel sätt, men allt av det var ditt.


ett jag-vet-inte

jag trodde att när gråten försvunnit och jag blev tom
skulle jag vara olycklig
men två fjärdedelar av mig är dina
de andra bitarna har tagit semester
vi är alla rester
efter dem som gjort oss illa

men dammar man av din bit
gräver man upp den och blåser av
går den nog fortfarande att använda

jag är ultraviolett
en nästan-färg
och du var infraröd
det är ett under att jag inte är död
än

men dammar man av mig
reser väggarna och hittar grunden
kan vi nog få pli på glöden igen.




Fri vers av 8mic
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-08 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8mic
8mic