Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancer

du och jag är som slingerväxter
vi slår rot i andra människors liv
släpper rankor överallt
drar och stretar motsols
förgrenar oss tills det inte finns nått att växa på
sväljer, kröker, ringelväxter
och när sista glaset är drucket sträcker vi oss
aldrig efter notan
men säg finns det nått vackrare än vi

i full blom?

skulle de säga att det var värt det?

absolut, flora behöver fana. flora behöver vi, fan.




Fri vers av 8mic
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-12-12 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8mic
8mic