Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

text

att skapa nått
av gips eller lera, brons eller harts
det är för mig för tidlöst
jag gillar ord
hur de börjar ur intet och rinner ur mig och över sidan
i tunna, sköra linjer
hur tiden kan radera, bleka, tära
hur jag inte ens behöver mena
hur allt till slut blir upplöst




Prosa av 8mic
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-12-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

8mic
8mic