Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden står på rad

Träden står på rad
jag tror de väntar på något
de pratar om ljuset
längst där framme

Allting händer här och nu
i våra andetag
vi är delar av varandra
våra kroppar faller tillsammans

Jag försöker föreställa mig
ett ingenting
ett utan oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-12-09 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP