Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snöbekymmer

Tomtenissen är bekymrad
Tänk om det inte blir någon snö
Behöver det för slädens glid
Går inte om det bara är tö

En uppfinnartomte fick en idé
Släden behöver byggas om nu
Kanske förse den med raketmotor
Då går det bra utan snö ju

Kan också bygga med hjul
Då blir det en lugnare färd
Kommer ändå fram till jul
Och till barnens älskade julvärld




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-09 14:35



Bookmark and Share


  M.Eta
Alla sätt är bra utan de dåliga! Heja tomten!
2019-12-10

  alicja lappalainen VIP
JAG TROR INTE PÅ TOMTEN..
2019-12-09

  Maj-Lis VIP
I natt blev det slädföre här
2019-12-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och klurig dikt om Tomtens möda utan snö.
2019-12-09

  ULJO
Som Julius släde i julkalendern. Som går på Glögg
2019-12-09

  Öknens Ros VIP
Uppfinningsrik tomte, han fixar julen utan snö.
2019-12-09

  Marita Ohlquist VIP
En klurig tomte
som vet hur han skall göra
om det inte blir någon snö
och släden blir tung att föra!
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP