Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måne

 

 

 

naken som jag

och orden nära

tillsammans i kaos

 

är du

 

en av de som känns

utan form, ordning

som en stjärna bredvid

 

i det inre rummet




Fri vers av in effigie VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-10 04:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
levande
2019-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, till och med månen kan prata utan ord...fint att tänka så...
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP