Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet början




alla känslor
är på plats

alla
från början till slut

där ordet början
inte går att böja

som annat än verb
jag började...kommer att börja

men inte
en början...flera början

och inte
början...mera början...mest början

fast slutet kan heta allt
jag slutar...kommer att sluta

ett slut...flera slut
slut...mera slut...mest slut

jag kommer alltid
att börja

långt
innan slutet

alla känslor
med




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-10 09:52



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ordet ny är är bra att ha till hands som en tillgång Att livet ständigt pågår på gott och ont men ändå Att få en ny dag med ett nytt slut varje dag är en tillfredställande tanke i det stora hela.
2019-12-10

  Monika A Mirsch VIP
En sprudlande ordkavalkad presenterar du - människan är ändå märkvärdig och förunderlig!
2019-12-10

  Gunnar Hilén VIP
Kanske.
2019-12-10

    Lena Staaf VIP
Kanske ordet söka finns där någonstans också.
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP