Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Männen "svårast" i terapi ?




Männen ser ofta förändringen
som en kastration
och vem fan vill bli kastrerad ?

Inte klandrar jag dem.

Av kvinnliga kollegor
har jag fått höra motsatsen.

Jag tror ingen vill ändra på sig.

Inte klandrar jag dem heller.

Inte klandra.
Bara lyssna.

När de smyger ut efter terapins slut
så minns de inte hur de var
när de kom.

DET
är det fina
i kråksången




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-10 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP