Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

 

 

 

 

Vita liljor på granrisbädden

 

Fiskbensmönster

 

 

Kampen  avslutad

 

Gröna är bladen

Gröna är vidderna

Vinden mjukare än någonsin

 

 

 

"Aili"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-10 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP