Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En okej person men fruktansvärd tajming


När jag är glad och dansar

kollar folk på mig som om jag har drogat


När jag pratar seriöst

hånskrattar dom åt mig



När jag är tyst och bara vill va

blir jag kallad deprimerande


När jag älskar

Vill hon inte ha mig


När nån annan älskar mig

Vill jag inte ta emot det


Jag är snäll

Till fel personer


Och jag sårar

Dom goda


Jag är djävul med gudslängtan

Och jag är en ängel som syndar

till och med en präst sa till mig

att jag kanske borde dra åt helvete


Jag ger av mig själv

Till folk som tar min energi

Och jag är alltid värst när det gäller

På dom bästa scenerna


Jag vill fly från mig själv varje dag

Men jag vet inte hur eller var


Och trots att jag hatar folk som gnäller

Och att kolla på dåliga tv-nyheter

Talar ändå det mesta i mitt liv för


Att jag är en hemsk person





Fri vers av Madrugador
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-11 00:12



Bookmark and Share


  Love Död
<---------
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador