Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblar


Inget mellanting
i det jag vill
och känner

Känslorna bubblar
upp genom ytan
Det brakar det skakar
det gnistrar och sprakar

Jag är ett tomtebloss
tillika stenkross
Jag dödar mina älsklingar
göder mina farhågor

Mitt hjärta brister
när jag tänker på dig
det är den jag mister

Min hand skakar
av rädslor från igår
som att de faller ner
mot marken och dör i snön

Rösten höjs mot skyarna
jag skriker från botten av min själ
Jag är naken inför
det som är liv

Det som bubblar
skrattar stojar
ger mig
liv






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-11 17:13



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så stark och berörande text
2019-12-28

  Lars Hedlin
Oerhört stark och full av känsla och liv!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP