Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Frihet

Korna bröt sig ut i det fria
Det fria livet utanför gärdet
En sommar full av upptåg
Inga måsten eller begränsningar
Så som alla vill ha det
Gjorde sig omöjliga att fångas in
Tre månader i frihet
När hösten kom
Sköts de av bonden
Friheten hade sitt pris
Ibland är den värd det




Övriga genrer av Margareta Flatemo
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo