Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek

Han böjde sig fram
Kysste hennes kalla kind
Viskade i hennes öra
”Jag har aldrig sagt det förut
Men jag älskar dig”
Allt var stilla
Hon hade velat höra de orden
Även om hon hade vetat
”Jag älskar dig”
Orden stannade i rummet






Fri vers av Margareta Flatemo
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-28 09:22



Bookmark and Share


    Steff...
oftare alltså:-) dina var vackra!
2020-03-06

    Steff...
Fint, orden kanske borde flöda bara...
2020-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo