Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen inuti


När man är ledsen inuti
När själen är sorgsen
När tankarna letar
Letar efter tröst
Letar efter tro
Letar efter goda minnen
När hjärtat gråter
När kroppen är trött
När saknaden gör så ont
att livet blir svårt
När man förstår att ingenting hjälper
Ingenting kan ändra det förflutna
Trots det är livet till för att levas
Vår lilla stund på jorden är nu
Just nu
Så sakna, gråt och skrik
Men sluta inte leva
När hjärtat gråter
När man är ledsen inuti




Fri vers av Margareta Flatemo
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-01 09:05



Bookmark and Share


  Barkarve
Finstämt och avskalat. Och med ett viktigt budskap!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo