Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April


Nattfrosten omsluter naturen med ett sprött hölje
Bäcken porlar, virvlar och vill
Vitsipporna bryter sig genom den hårda marken
Fåglarna kvittrar försiktigt
Människorna tinar sakta upp
Det finns åter hopp i deras ögon
Det är vår
Det är april




Fri vers av Margareta Flatemo
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-04-01 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margareta Flatemo
Margareta Flatemo