Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22.12.2017 Svt Nyheter


SLU: Stoppa gasningen av grisar inför slakt




– Det är ett oerhört ångestframkallande sätt för grisen att bedövas på, eftersom halten av koldioxid är så hög som 90 procent. Gasen bränner vid inandning. De försöker få luft genom att klättra uppåt i buren, på varandra, för att få luft, säger Bo Algers, professor emeritus på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) och djurskyddsdebattör.

GOD JUL förresten !




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-12 11:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Aldrig mer griskött!
2019-12-12

  Den skrivande tysta
Egentligen är det en fruktansvärd handling
att äta kött. Speciellt griskött. Speciellt till jul,
när rekordmånga slaktas på detta sätt.
2019-12-12

  Onomatoprofet VIP
Fy för Grisshwitz
2019-12-12

  Gunnar Hilén VIP
Det omvända "panic-room"
2019-12-12

    Sefarge VIP
Ångest-panik avrättad
Skinka smakar väl bra
Ändå rätt tillredd med
Konserveringsmedel
Och inpumpad vätska?
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP