Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitto på allt

Det går snett hela tiden
det är hårda prov
Gasar fullt på rakan
och svänger vid behov

Det är äkta det är allvar
det är ingen lek
För du har så många synder
i ditt bibliotek

Och du dansar på den sista valsen
innan karman kommer bita dig i halsen
Och gnida dina köttsår med salt
för i källarn har dom kvitton på allt




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-12 11:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tackar indirekt för dagens uppmärksamhet "överlevnadsinstinkt"

bra rimmat med fart och fläkt
synder dras många med
2019-12-15

  danne //
tuff bitter med ös i texten, den är ur-ren tänkte köra med klockren ... Mein kapitein givakt i honnör grymt bra!
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant