Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärngossen

Skuggor i vrårna
det skulle bli så vackert
stjärngossen gråter

Luciatåget rör sig
stjärngossen i mammas knä




Bunden vers (Tanka) av Lena Staaf VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-12 18:37



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med Ökens ros
2019-12-17

  Gunnar Hilén VIP
Kanske lille Staffan i egen liten person....
2019-12-16

    ej medlem längre
Fint diktat!
2019-12-14

  Niliboy
Så fint!
2019-12-14

  Öknens Ros VIP
Uppmärksamheten kan bli för mycket för ett litet barn.
2019-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En rörande berättad historia i tanka- form. Så kan det bli ibland.
2019-12-13

  Blomma-Stjärna VIP
ja, med små barn
blir inte allt som planerat!
fin liten tanka!
2019-12-12

  Per Rydberg
Väl beskriven situation som kan vara känslig för en liten parvel.
2019-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Lucifertåget.
Ursprunget bestämmer arten.
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP