Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var på den offentliga toaletten

i T centralen och jag hade precis
flyttat till den stora staden
det satt en kniv instucken i mitt bröst
nästan på olåtsas för det gjorde så ont
som om den satt där på riktigt
djupt intryckt bland vävnader och fett
mellan minnen och framtidsfantasier
det var på den offentliga toaletten
och jag skalade min apelsin med tänderna
eftersom alla mina naglar var söndergnagda
och sedan spottade jag
beskt, orangefärgat saliv på golvets kakelplattor
det kom in en blind kvinna och jag satt
tyst med gråten i ett av båsen
och åt på frukten och märkte inte ens
att någon stod utanför och väntade
hon började dra i handtaget
och jag skrek

SLUTA LÄGG DIG I MITT LIV

innan jag stormade ut
och det var på centralen
och jag ville dö för du hade precis nästan på olåtsas dött
förutom att du hade det på riktigt




Prosa av Skriver
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-13 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skriver
Skriver