Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv och död,däremellan nyfikenhet

När ljusen slocknar

I redan mörka gryningar

 

När skymningar följer

dagens enda ljus

 

Där gnistrar stjärnor

Får svar av snöflingor

 

Är de tvillingbarn?

 

Stöpta av det oskyldiga mörkret

 

Som alltid skamfilat drar över himlavalvet

Tills värmen skingrar de sista slöjorna

Då vi tror att vi lever igen

Likt fjuniga fågelungar

Med nyfikna,hungriga ögon

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-14 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ