Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polen hämnas




Polen ska ha flera hundra miljarder euro
för att sluta med kolet säger man.

Koldioxid är en gas.

Det vet de vad det är.

"Här får ni tillbaka !"

Allt handlar om känslor.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-12-14 08:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Polen är redan en stor bidragstagare från EU. De borde ha straffskatt för sina stora utsläpp.
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP